Orijinalini görmek için tıklayınız : Sofulu model uçak pisti ADANA
rsardaslar
16-02-2012, 19:53
Adana Sarıçam ilçesindeki Sofulu model uçak pistinin T-Rex 450 helikopter ile çekilmiş videosu.
Cengiz Dündar hocam'a teşekkürler.
[Sadece Kay
baytacoglu
16-02-2012, 23:39
Çok güzel bir çekim olmuş. Ellerinize sağlık
Barlas
Cengiz Beyin ellerine sağlık ancak havadan görüntüleme için kullandıgımız ekipmanların kalitesi malesef çekilen görüntülerde kendini hissettiriyor. Görüntüde fazlasıyla jelly etkisi mevcut. Genelde cmos sensörlü kameralarda görüntünün dalgalanması çekimlerin kalitesini azaltıyor. Bende yıllar önce 600esp ye kamera takıp çekim yapıyordum ancak ortaya çıkan görüntüler alınan riske deymeyince vazgeçtim. Benim çektiğim görüntüler;
[Sadece Kay
[Sadece Kay
baytacoglu
17-02-2012, 11:18
Gerçekten küçük kameralardaki en önemli problem titreşimle ortaya çıkan jelly etkisi. Piyasada şu and bu konudaki en başarılı çözüm GoPro kameralar gibi görünüyor ama pek de ucuz değiller.
Gitti Gidiyor sitesinde yanlış hatırlamıyorsam 800TL civarında satılıyorlar.
Sevgiler
Barlas.
Hocam gopro da cmos sensörlü ancak onlar jelly etkisini yazılımla düzeltiyorlar ama sizinde söylediğiniz gibi pahalılar. yeni çıkan gopro hero2 hd kayıt, 11mp çözünürlük ve 60fps kayıt özllikleriyle 300dolar ve 65 dolar kargo ile can yakıyor.
baytacoglu
17-02-2012, 13:50
O zaman gittigidiyor çook da pahalı sayılmaz. En azından kargosu daha makul olur. Bir de gümrük sıkıntısı yaşanmaz.
Sevgiler
Barlas.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.