Orijinalini görmek için tıklayınız : 27-28 aralik 2014
baytacoglu
23-12-2014, 16:44
Değerli arkadaşlar,
etrafın kalabalık olması nedeniyle pazar günü uçuşlar boğazımızda kaldı yeteri kadar uçuş yapamadık o güzel günde.
Bu hafta sonu planlarınız nedir acaba????
Sevgiler
Barlas.
Cumartesi kesin, olmadı pazar, tabi hanım engellemezse(pazar I)
Bahadır33
23-12-2014, 21:48
Pazar günü tedirgin uçuş yaptık, bu hafta cumartesi müsait gibi pazara nöbet.....
Bahadır...
baytacoglu
24-12-2014, 13:41
Aksilik meteoroloji de hafta sonunu yağmura çevirdi :( :( :(
tamirat yaparken, maket bıçağı baş parmağımın altından girdi.... engel tanımaksızın devam ederek işini bitirdi..........
sonuç....... tendon sinir kesisi yok........ üniversitede plastik cerrahidekiler allahalah... diyerek baktılar... :) 9 dikişle kurtardık.....
bu hafta yokum,,,,,, haftaya inşallah birlikteyiz.......
baytacoglu
25-12-2014, 14:13
tamirat yaparken, maket bıçağı baş parmağımın altından girdi.... engel tanımaksızın devam ederek işini bitirdi..........
sonuç....... tendon sinir kesisi yok........ üniversitede plastik cerrahidekiler allahalah... diyerek baktılar... :) 9 dikişle kurtardık.....
Hocam valla ucuz kurtarmışsın o zaman çoook geçmişler olsun. Aman diyim dikkatttttt hocam. Sevgiler
Barlas
Bahadır33
26-12-2014, 10:46
Hocam büyük geçmiş olsun insan modele kendini kaptırınca dünyayı unutuyor aman dikkat....
Bahadır....
baytacoglu
26-12-2014, 11:18
Değerli arkadaşlar meteoroloji hem yurt içi kaynaklı hem de yurt dışı kaynaklı baktım pazar gün için yağmır ve daha sıkıntılı olarak 15km/s rüzgar diyor.
Bu şartlar altında ben pazar uçuşunu iptal etmeyi düşünüyorum.
Siz ne dersiniz???
aynen öyle adaşım, ama daha dikkatli olacam... doktorlar parmağın düşer deyince korktum,bida uçuramam diye.... neyseki mikrocerrahilik birşey yokmuş..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.