PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 27-28 aralik 2014

baytacoglu
23-12-2014, 16:44
Değerli arkadaşlar,

etrafın kalabalık olması nedeniyle pazar günü uçuşlar boğazımızda kaldı yeteri kadar uçuş yapamadık o güzel günde.

Bu hafta sonu planlarınız nedir acaba????

Sevgiler

Barlas.

bbbozca
23-12-2014, 18:45
Cumartesi kesin, olmadı pazar, tabi hanım engellemezse(pazar I)

Bahadır33
23-12-2014, 21:48
Pazar günü tedirgin uçuş yaptık, bu hafta cumartesi müsait gibi pazara nöbet.....

Bahadır...

baytacoglu
24-12-2014, 13:41
Aksilik meteoroloji de hafta sonunu yağmura çevirdi :( :( :(

bbbozca
25-12-2014, 03:56
tamirat yaparken, maket bıçağı baş parmağımın altından girdi.... engel tanımaksızın devam ederek işini bitirdi..........
sonuç....... tendon sinir kesisi yok........ üniversitede plastik cerrahidekiler allahalah... diyerek baktılar... :) 9 dikişle kurtardık.....
bu hafta yokum,,,,,, haftaya inşallah birlikteyiz.......

baytacoglu
25-12-2014, 14:13
tamirat yaparken, maket bıçağı baş parmağımın altından girdi.... engel tanımaksızın devam ederek işini bitirdi..........
sonuç....... tendon sinir kesisi yok........ üniversitede plastik cerrahidekiler allahalah... diyerek baktılar... :) 9 dikişle kurtardık.....
Hocam valla ucuz kurtarmışsın o zaman çoook geçmişler olsun. Aman diyim dikkatttttt hocam. Sevgiler
Barlas

bbbozca
25-12-2014, 16:40
teşekkür ederim hocam,

Bahadır33
26-12-2014, 10:46

Hocam büyük geçmiş olsun insan modele kendini kaptırınca dünyayı unutuyor aman dikkat....

Bahadır....

baytacoglu
26-12-2014, 11:18
Değerli arkadaşlar meteoroloji hem yurt içi kaynaklı hem de yurt dışı kaynaklı baktım pazar gün için yağmır ve daha sıkıntılı olarak 15km/s rüzgar diyor.

Bu şartlar altında ben pazar uçuşunu iptal etmeyi düşünüyorum.

Siz ne dersiniz???

bbbozca
27-12-2014, 14:39
aynen öyle adaşım, ama daha dikkatli olacam... doktorlar parmağın düşer deyince korktum,bida uçuramam diye.... neyseki mikrocerrahilik birşey yokmuş..