Orijinalini görmek için tıklayınız : kutusunda hiç montelenmemiş raptor 50 titan kit.
raptor 50 titan kit.
kutusunda ve montelenmemiş halde.
ilk siz kullanacaksınız.
bayi fiyatına yol ücreti karınız olur.(hatta isterseniz monteleyerekte verebilirim.dışarıda yaptırsanız ücreti baya tutar)
fiyatı 850 tl
Abi kafama bu makina bayağı takıldı aslında.
Orijinal halinde markası ve modeli neydi ?
hayvanbey
24-12-2008, 01:52
Bahadır abi trex sat yaw :D banada altuğa ver benzinliyi :))))
Bahadır abi trex sat yaw :D banada altuğa ver benzinliyi :))))
olur.....
yakıtlının bir gıdımlık ayar işi kaldı....
onuda halledeyim,ondan sonra....
Abi kafama bu makina bayağı takıldı aslında.
Orijinal halinde markası ve modeli neydi ?
style 30
yukarıdakilere ek olarak 50 lik dişli sistemi vs ilave edildi
yani kuyruk bomunu beltini ve motorunu 50 lik takarsanız elinizdeki heli 50 lik olacaktır
yani style 50 (raptor 50 kırması ;D )
Hocam Sonat yerine ben yazayım. bence çok iyi bir teklif. kaçmamalı.
saygılar
ilhan
ilhan sana katılıyorum.
bu fiyata patlarlı heli almak mümkün değil,üstelik hitec eclipse 7 yide dahil ettiğimizde......
bırak patlarlıyı,thk daki elektrikliler bile alınamaz.
ama sanırım maddiyattan sıkıntılı (hepimiz gibi)
baytacoglu
30-08-2009, 22:40
Hocalar özlettiniz kendinizi yahu!!!
Valla ben tamamen çulsuz durumdayım. Özellikle Temmuz ve Ağustos ayları değil bir yere para koymak elimizdekini de aldı götürdü ;D
Aslında bendeki HK zaman zaman iştahımı daha üst heliler için kabartsa da bu çulsuzlukla böyle bir şeye heves etmem rüyamda bile olanaklı değildir...
Alacak kişi güle güle uçursun, bize de seyretmek kısmet olsun inşallah... :D :D :D
Arkadaşlar hafta sonuna hep birlikte uçuşta olalım. Yeni uçuş sezonunun açılışını yaparız hep beraber...
Sevgiler
Barlas.
Hocalar özlettiniz kendinizi yahu!!!
Valla ben tamamen çulsuz durumdayım. Özellikle Temmuz ve Ağustos ayları değil bir yere para koymak elimizdekini de aldı götürdü ;D
Aslında bendeki HK zaman zaman iştahımı daha üst heliler için kabartsa da bu çulsuzlukla böyle bir şeye heves etmem rüyamda bile olanaklı değildir...
Alacak kişi güle güle uçursun, bize de seyretmek kısmet olsun inşallah... :D :D :D
Arkadaşlar hafta sonuna hep birlikte uçuşta olalım. Yeni uçuş sezonunun açılışını yaparız hep beraber...
Sevgiler
Barlas.
Hocam,gerek yakın oluşu,gerek uçuş alanı sıkıntısı nedeniyle bu aralar önceki gibi marinaya takılıyoruz.
görüşmek üzere
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.