Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayarlı Ball-Link
Helikopterlerde ball-link ayarını sökmeden yapmayı sağlayan titanyum ball-link takımı.
[Sadece Kay
çok zekice hazırlanmış ama sonuç olarak içi içe geçene parçalardan oluşuyor ve yüksek merkez kaça maruz kalan bir parça. Acep sorun çıkarır mı ? Ya da belki 450 class modeller için ideal olabilir ::)
Abi linkini hazır vermişken bir iki tane sipariş de ver; gözümüzle görerek de inceleyelim ;D
Altuğ sorun çıkaracağını sanmıyorum. Metal kısım titanyumdan imal edilmiş. E-Sky King 2 ler için üretilmiş. 450 sınıfı helilerde sorun çıkaracağını sanmıyorum. Kullanımı oldukça kolay. Bu siteden yapacağım ilk siparişimde bir takım getirtmeyi planlıyorum. O zaman güzel bir şekilde inceler, işkence gibi bir teste alırız. ;)
Abi hiç bu parçadan sipariş verdin mi? Merak ediyorum; eğer işe yarar bir parçaysa, bu parçayla ilgili kötü emellerim var da ;D
Altuğ, bu siteden henüz hiç alışveriş yapmadım. Ama aklımda. İlk fırsatta alacağım bu zımbırtılardan. Bir iki siparişimdaha olacak pil v.s. onlarla birlikte getirtirim.
tamamdır abi. dediğim gibi merak ettim parçayı, kullanmayı düşündüğüm farklı yerler var. çünkü resimlerden anladığım kadarıyla ortasında bir alyan hareketiyle boy ayarlaması yapılabiliyor; farklı yerlerde de işe yarayabilir. ama önce bi görelim...
ilk söyleyen sizdiniz abi; ilk kurban da siz olun o halde ;D ;D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.