Orijinalini görmek için tıklayınız : 58 dolara .61 2c motor!!!!!
baytacoglu
23-04-2009, 18:46
Arkadaşlar,
Bu Çinli kardeşler piyasayı biraz daha düşürürlerse mallarını kullandığımız için bize üste para verecekler her halde.
58 dolara no name .61 ci motor satıyorlar be yav. Muhtemelen de ASP üretimi...
Dikkatlerinize sunuyorum.
Sevgiler
[Sadece Kay _Stroke_Glow_Engine_
Barlas.
Vallahi doğru. Baksanıza 58 dolara patlarlı .61 lik motor, 19.99 dolara 200 lük heli kiti... Az kaldı, üzerine para verecekler. Ben karar verdim 100 dolar vermeyenin malını kullanmayacağım ;D
arkadaşlar çok güzel ve bizim kanımızı kaynatıcı fiyatlar sürekli sipariş vermemize neden oluyor biliyorum ama bir durumla karşılaştım ben kumandamı alırken bu gümrük müdürlüğü bize kafayı takmış durumda hepimizi tanıyorlar ve artık açıkça hobi malz yazanların hepsinin netten fiyat araştırmasını yapacaklarını söylüyorlar. sipariş verirken fatura tutarı olarak düşük bedel yazdırmamak çok önemli ödeme dekontunu istiyorlar arada fark varsa gümrük işlemi yapabilirler bu insanlar bu kadar malzemenin neden burda olmadığına da kafayı takmışlar. anlamıyorlar da örnek benim kumanda için fiyat araştırması yaparken google a futaba yazıyor ilk çıkan kumanda şansınıza ne çıkarsa benimkini 14 kanallı manyak bi aletle kıyasladı 2250 $ mış bu niye 64 dolarmış hadi olsun 500 $ olsunmuş o yüzden küçük malz için sanırım problem olmaz ama takipte olduğumuzu bilin bu adamlara bu işin ticaretini yapmadığımızı anlatamayız onuda çok net anladım direk kaçakçı gözüyle bakıyorlar adama.
baytacoglu
24-04-2009, 12:40
Ceyhuncum,
Biliysen, burasu Türkiye, herkes tuttuğunu ... Yani hakkaten laf anlatabilme şansın yok. Bahtın açıksa adama aldığın sitedeki fiyatı girip gösterirsin yoksa aynen dediğin gibi.
Ama bunun fiyatı hakkaten 58 dolar ve de adı yok. Yani neyi taratacak????? ???
Sevgiler
Barlas.
valla hocam bu arkadaşlar o kadar akıllı ki süper zekalar mubarek google a uçak motoru yazar karşısına şansa a380 motoru çıkarsa (15 milyon euro) yandınız hayatta vermez ;D ;D ;D ;D ;D ;D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.