Orijinalini görmek için tıklayınız : 17-18 EKİM 2009 BULUŞMALARI
baytacoglu
15-10-2009, 17:35
Sevgili arkadaşlar,
Son dakikada meydana gelen bir değişiklikten dolayı benim yurt dışı kongreye gidişimi iptal ettim. Bu hafta sonu buralardayım.
Uçuş yapmak için zamanım olabilecek gibi görünüyor. Eğer kimse gelmeyecekse ben kısa süreliğine üniversite sahasına gideceğim. Pazar biraz daha müsait gibi.
Haberleşelim.
Sevgiler
Barlas.
baytacoglu
17-10-2009, 19:53
Yarın bir aksilik olmazsa 09.00 gibi üniversite sahasında olacağım.
Barlas
Bu sabah bende sahadaydım.Bir yandan sohbet ederken bikaçta resim çektim.
[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)[Sadece Kay ([Sadece Kay)
Sevgiler
Nihat
baytacoglu
18-10-2009, 21:38
Sevgili Nihat,
Ellerin dert görmesin. Süper güzel resimler çekmişsin. Çok beğendim.
Eğer bunları zipleyip bana bir de mail adresime (baytacoglu@gmail.com) gönderebilirsen resim arşivime atacağım.
Tekrar teşekkürler.
Sevgiler
Barlas.
Elinize sağlık özlemişim :)
Barlas Abi
Teşekkür ederim.Beğindiğinize sevindim.Dosyanın boyutu büyük olduğu için mail ile atamadım.Ancak ziplenmiş şekilde upload ettim.Bu linkten indirebilirsiniz.
[Sadece Kay
Cansun Abi
Teşekkür ederim.
Sevgiler
Nihat
baytacoglu
20-10-2009, 00:38
Sağol Nihat, çok teşekkürler.
Sevgiler
Barlas.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.