Orijinalini görmek için tıklayınız : 30cc motor
Merhaba arkadaşar...
1/5 Scale pzl 104 Wilga proje çalışmamın devamı için 30 cc lik bir benzinli motorun 3 görünüş resmine ihtiyacım var.Muhtemelen motorların manuel kitapçıklarında bu tarz görünüşler mevcuttur.Elinde 30 cc motoru olan bir arkadaşım jpeg yada bmp formatında böyle bir resmi tarayarak iletebilirmi?İnternette malesef bulamadım.
30 cc lik bu motoru cad programında 3 boyutlu olarak çizip ekte resimlerini gönderdiğim modele akuple etmeliyim.
Bunada bak
veya bunlara :)
[Sadece Kay +gasoline+engines&sa=N&start=54&ndsp=18
Wilga bana göre çirkin ama sevimli bir tow plane. Çalışmanız dikkatimi çekti. Bende 3D görselleştirme üzerine çalışıyorum. Fakat siz sanırım SolidWorks kullanıyorsunuz.
Umarım en kısa zamanda projeniz nesnelleşir.
Genelde 2b çizimler için Autocad.Mechanical desktopun bazı hesaplama modüllerini kullanıyorum.3B modeller içinse Autodesk İnventör...
Zaman konusunda kendimi çok fazla sıkıştırmıyorum.Bittiğinde mümkün olduğu kadar hesaplı kitaplı bilinçli bir model olmasını hedefledim.Bide işten güçten ne zaman fırsat kalırsa o zaman çalışabiliyorum.
Cansun Bey merhaba 2b olarak gönderdiğiniz son resim işime yarar.Ancak en az iki görünüşe daha ihtiyacım var.Yinede çok teşekkürler bu marka ve tip üzerinden araştırmaya devam eder diğer görünüşlerinede ulaşmaya çalışırım...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.