Orijinalini görmek için tıklayınız : Artik Modellerimiz Cikartmasiz Kalmayacak
Elimde Olan Cikartma ve Logo Arsivini sizlerle paylasmak istedim hemen hemen tum modellere uygun stickerler mevcut herhangibir dijital reklamci 2 dkda size bunu basip verebiliyor hemde cok komik rakamlara ucaklarimizin ustu artik bos kalmayacak. Umarim isinize yarar
Sevgiler Özer
[Sadece Kay ([Sadece Kay)
[Sadece Kay ([Sadece Kay)
[Sadece Kay
doganaksu
03-09-2010, 19:59
İşte bu çok iyi oldu. Hocam inan benim çok işime yarayacak. Bunu buradan kopyalayıp reklamcıya görtürmek yeterli oluyor mu? Reklamcı bunu istediğim boyutta büyütüp basabiliyor mu?
evet doğan hocam ekteki dosyalarda pdf uzantili olanlar var onlar daha net reklamci isterseniz bir tablo ebatindada yapabilir bir saat büyüklüğündede önemli olan çözünürlüğü
yıldızlar çok hoş gözüme aşina çıkartmalar geldi.
Oktay Karagöz
02-02-2012, 00:26
Son yaptığım sig four star 40 modelini Süper chipmunk şema renkleri kapladım.Decal logoları ise ekte dosyada, bu görsellerin çıktılarını Beşiktaş'taki bir reklamcıda hazırlattım.
Oktay Karagöz
02-02-2012, 00:32
Bunlarda çıktı aldığım decallerin model üzerindeki görüntüleri.
Bunlarda çıktı aldığım decallerin model üzerindeki görüntüleri.
Süper olmuş elinize sağlık.
gerçeken çok güzel olmuş,maliyeti nasıl ?
Oktay Karagöz
03-02-2012, 09:44
gerçeken çok güzel olmuş,maliyeti nasıl ?
Bahadır bey başka bir forumda bu modelin yapımı hakkında paylaşımda bulunmuştum.Bir yazımda
"Bu arada baştan dediğimizi unuttuk kaça mal olacaktı değilmi hesaplayalım
3 mm kavak kontraların 16 da 4 nü kullandım 27 tl idi tabaka fiyatı 6,75 tl
3 adet ince ,orta,kalın CA ve 1 adet aktivatörü 12 tl idi bir tanesi modele yetecek aktivatörüde biter diyelim 6 tl
2,5 mm balsa levha sinirler için kullanıldı tanesi 2.70 x 2 5,40 tl
2 mm balsa alt üst kaplamalar firar,hücum kenarı kaplamalrı için 2.40x2 4,80 tl
10 mm balsa levha firar ve hücum kenarı çıtaları için ( kendim kestiğim için bu şekilde aldım) 11 tl
epoksiler çekorapid 6 tl
Depo 280 ml thk dan aldığım 4,80 tl
2mm kullandığım kontralar tabakasını 25 tl den almıştım kullandığım miktara göre 4 tl
uhu,zımpara,kratuar uçlar 10 tl
Daha almadım ama bahsi geçtiği için yazayım kavan alerion kolları 10 tl
plan kopyalama 6 tl
Toplamda 64.75 tl oldu."
Bunlara ilaveten,yekeler,kanat menteşeleri,pushrodlar,clevisler,iniş takımı,kaplama filmi vs vs 100 tl yi geçmedi.
[Sadece Kay[/QUOTE]
Link ölü üstadım
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.