PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GP motorlar için yedek parçalar ..

_stuka_
05-09-2010, 23:36
(site yöneticilerimizin takdirine bırakaraktan böyle bir köşemiz olsa fena mı olur ? diyorum .. her birimize her hangi bir farklı sistemin herhangi bir farklı parçası lazım olabiliyor. glow ya da gas motorlar için. "elektrik motorculardan şimdilik özür dileyerekten " :) şahsen ben paylaşmak isterim şunu: bahsedeceğim karbüratör yaklaşık 80 lira iken, o karbüratörün bağlı oluğu motorun toplam fiyatı max. 150 lira civarı ! ya da aynı motoru piston gömlek yenilemek istesen, toplam maliyet "astarı yüzünden pahalı hesaabı .. bu aslında hepimizce maalum .. hazırda kargo firmaları bize çalışıyorken :) bu tip alış verişleri mümkün olduğunca kendi aramızda halledebiksek ? nası olur ? yani bir nevi "hurdalık yaratsak" ve bu hurdalıktan beslenebildiğimiz kadar beslensek piyasadaki o saçma fiyatlara inat .. açılışı bn yapıyorum müsadenizle ... )
evolition 46 NT ayar tutmayan acemilik motorum ... ve son kazada karbrütörünü kaybedip hurda sınıfına ayyırdıım thunder-tiger 46 lığım ... iitiyacı olan ya da bir şekilde değerlendirilebileceği bir yere dair fikri olan bir fikri olan dostum ... emrinize amade :=)

baytacoglu
05-09-2010, 23:56
Ozan hocam çok güzel bir fikir. Zaman zaman hepimizin elinde belli başlı bir birikim olabiliyor.

Gerçekten paylaşmak güzel olacak.

Sevgler

Barlas.