Orijinalini görmek için tıklayınız : SÜPER DECATHLON
YENİ UÇAĞIM SCALE ,
SÜPER DECATHLONA AİT RESİMLERİ ŞİMDİ EKLİYORUM.
İLERİDE TEKNİK VERİLERİNİ VE DONANIMI NIDA EKLİYECEĞİM.
Eline sağlık Bahadırcım güzel duruyor {SMILIES_PATH}/smiley.gif 4 zamanlı motorda yakışmış.
müsait olursan hafta sonu saat 8-10 arası ilk uçuşunu yapabilirmiyiz (yni yapabilirmisin) ilk uçuşu ve kontrolleri tecrübeli birinin yapması modelimin sağlığı açısından önemli ;D
hangi gün dersen ? saat 8 dedim çünki üniversite nin sahası bom boş oluyor o saatlerde.......
artık çıkışımız 10 mu olue 1 mi bilemem...
bana uyar ,gideriz beraber ama önce rodaj yapmak lazım {SMILIES_PATH}/smiley.gif
Bahadırcım uçağınla ilgili yorumları senden bekliyoruz ,bu yazıları makale haline getirelim ana sayfada yayınlayayım böylece insanlar mode uçak alacağı zaman sitemize girer gerçek tecrübeleri okur ve ona göre karar verir , Uçağınızla ilgili makaleyi yazıp bana yollayın bende yayınlayayım.
SÜPER DECATHLON 4 ZAMANLI ASP MOTOR İLE UÇTU.UFAK BİR KIRIMDA ATLATTI.ARKADAŞLARIN "MOTOR YETERSİZ,KUYRUK DÜŞÜYOR" TENKİTLERİNİDE DİKKATE ALARAK OZ 50 SH-HYPER MOTOR İLE GÜÇLENDİRİYORUM.AKROBASİYE GİRİŞİ BU MOTORLU HALİ İLE, BU SCALE UÇAĞIMLA YAPACAĞIM(HAFİF RİSKLİ HAREKETLERİ)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.