Orijinalini görmek için tıklayınız : Sbach 342 50cc
uzun zamandır bekledigim modeli nihayet bu gün aldım. model kalite olarak gercekten çok iyi markası flight model modelin içinden spinner cıkmadı iniş takımları boruları full carbon. toplanması muhtemelen ocak ortası şubat gibi olacak.
kullanılacak ekipman
crrc pro cift silindirli 55 cc motor
BMS-630MG 13 kg servo
2200 2s lipo
Turnigy Redundant Dual 8A UBEC Rx Power System
[Sadece Kay ([Sadece Kay)
Hayırlı olsun, kazasız kırımsız uçuşlar dilerim.
En kısa sürede videolarını bekliyoruz.
kısmet olursa şubat başı gibi ucar heralde aslında daha erken ucma imkanı var ama ocak ortasında antalyada olacagımdan dolayı biraz gecikecek.
baytacoglu
22-12-2010, 10:45
Koray bey hayırlı olsun.
Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar ama ben yeminliyim bir daha FLY ya da FLIGHT model asla almayacağım. Umarım yapımı sırasında size sıkıntı çıkarmaz. Şu ana kadar iki tane Flight model yaptım, birisi 50 CC YAK, diğeri 60-90 Extra 330 L. İlkine FTL 52 Turnigy motor taktım diğerine 1.15 Saito. Birincisine buruna extra 1 KG ağırlık ekledim diğerine fazladan 400 gr. Yaptığım iki modelin de CG'leri aşırı derecede kuyruk tarafında kaldı. Umarım öyle bir problem yaşamazsınız.
Kazasız kırımsız zevkli güzel uçuşları olsun inşallah.
Sevgiler
Barlas.
Hayırlı olsun kazasız kırımsız uçuşlar dilerim
Murat
herkese teşekkür ederim
muhtemelen agırlık merkezi biraz sorun olabilir. ama kullanacagım cift silindirli 55 cc motor 1780 gr biraz oradan birde smoke sistemi eklemek istiyorum biraz da onların agırlıkları ile muhtemelen agırlık merkezini öne almış olurum gibime geliyor. bu modeller gibi olmasada bir çok 3d modelde bir miktar agırlık eklemek gerekiyor.
modelin montajının büyük kısmını yaptım resimlerini sizlerle paylaşmak isterim
motor cowlinge göre kısa kaldı alt baglantı yerlerini 4 cm kadar öne alacagım mecburen
baytacoglu
03-01-2011, 09:44
Koray hocam,
Çift silindirli motor çok fiyakalı durmuş. Çok scale görünüyor.
Ellerinize sağlık.
Kazasız uçar inşallah.
Sevgiler
Barlas.
Çok teşekkürler eksik 1- şey kaldı onlarıda tamamlarsam şayet hafta sonu ucar gibime geliyor. ilk ucuşta kırmaz isek sorun olmaz heralde
baytacoglu
03-01-2011, 13:52
Bu Sbach kıvrak bir uçak hocam inşallah kırmazsınız.
Güle güle uçurun.
Barlas.
Çok güzel duruyor, bence güzelde uçacaktır, kazasız kırımsız uzun yıllar uçar inşallah.
çok teşekkür ederim tüm iyi niyetler için
modeli nihayet ucurabildim
model şu ana kadar ucurdugum en degeli modellerden birisi inişi kalkışı çok güzel yalnız kesinlikle kısa pistlere göre degil inişler biraz hızlı oluyor. motor tam bu modele göre model yaklaşık 7,200 kg cıvarında ve limitsiz tırmanıyor . tüm kontrollere anında tepki veriyor.
kötüyanı ise iniş takımları karbon olmasına ragmen çok kötü, yerde sert olarak yaptıgım bir dönüşte kırıldı lastik jantları aynı şekilde kırıldı. bunun haricinde kötü hiç bir yeri yok modelin.
video cep telefonu ile cekilgiginden sadece kalkış ve inişte model seciliyor
sbach gf55i crrcpro ([Sadece Kay)
Eline sağlık, hayırlı ve uğurlu olsun.
baytacoglu
15-01-2011, 17:37
Koray hocam, çok güzel uçuyor.
Paylaştığınız için teşekkürler.
Kazasız kırımsız uçuşlar.
Sevgiler
Barlas.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.