Orijinalini görmek için tıklayınız : Katana V2 46 ve Saito 82
Evet arkadaşlar Katana V2 uçağıma Saito 82 4 zamanlı motorumu taktım hafta sonu test uçuşu yapacağım umarım herşey beklediğim gibi olur {SMILIES_PATH}/smiley.gif
CANSUN ABİ HAYIRLI OLSUN KIRIMSIZ UÇUŞLAR DİLİYORUM
ABİ DURUŞU BİLE ÇOK PİSİKO. :o ;D {SMILIES_PATH}/grin.gif
baytacoglu
06-06-2008, 11:37
Olacak hocam olacak.
Merakla bekliyoruz
Hayırlı olsun
motoruda en kalitelisinden almışsın.
bu hafta sonu baya şenlikli olacak....
kazasız kırımsız uçuşlar.....
Hepimize Bahadırcım , umarım Future uçağına 62 4 zamanlıyı takmışsındr.
Hepimize Bahadırcım , umarım Future uçağına 62 4 zamanlıyı takmışsındr.
Takmışsın biraz önce okudum {SMILIES_PATH}/grin.gif
sarıkaya
06-06-2008, 16:40
Cansun harika görünüyor.Eline sağlık, kazasız belasız uçuş olur inşaallah.
Şu an itibariyle uçağımda bir değişiklik yaptım 82 Saitoyu söküp OS 55AX taktım pervane olarak da 12.25 x 3.75 W kullandım yarın umarım kırımsız bir gün olur ve deneme şansına sahip olurum.
Merhaba Cansun bey. Extra260'daki 55AX'ı ben de 12.25x3.75 APC wide pervane ile kullanıyorum ve çok memnunum. Ama Katana gibi geniş profil kanatlı 3D model için 4 zamanlının farkı bariz olacaktır bence. 55ax ile Katana'nın uçuşu hakkında yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum.
Motor çok güzel oldu ama tatsız bir olay yaşadım , uçak çok süratlendiği anda aleron sevosunun kafası kırıldı ,ama diğer aleron sayesinde sorunsuz indim tamiratda sonra tekrar uçtum ama nedense çok süratlendiğimde aleronlardan aşırı ses gelip sanki kıpırdanıyorlar , 55 AX çok deli uçuyor ,Yüksek irtifada Torg -roll denedim motor uçağı askıya rahat alıyor , tonolar çok hızlı ve güzel atıyor ,insanı hareket yapmak için tahrik eden bir uçak :)
Uçuş videosu elime henüz ulaşmadı ama ulaşır ulaşmaz siteye ekleyeceğim.
baytacoglu
11-06-2008, 21:26
Cansun
Video hazır. Cuma gün ya benden uğra ya da bana uyarsa ben geçerken dükkana bırakırım
Sevgiler
Barlas
Cansun
Video hazır. Cuma gün ya benden uğra ya da bana uyarsa ben geçerken dükkana bırakırım
Sevgiler
Barlas
Nasıl isterseniz Hocam olmazsa ben çayınızı içmeye gelirim {SMILIES_PATH}/smiley.gif
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.