Orijinalini görmek için tıklayınız : süper stick kanat
merhabalar
benim stick son zamanların en muhteşem akrobasisini sergilerken biraz zorlanmış olacak ki bulutlara doğru tono sırasında tam gazda kanat yeter ama artık dedi ve aileronların patlamasıyla kanat olmadan uçamayacağını kanıtladı. :-[
sayın hocalarım sanırım mersinde sadece üçümüzde stick var eğer sıkılırsanız sticklerinizin kanatsa kanat yoksa komple de olur 2. el olaraktan talibim.
iyi bi çocuğumdur. ;D ;D işim falan var bu hobiyle ilgili alet edevat konusunda sıkıntım yok bu evliliğe izin vereceğiniz an ben hazır ve nazır olduğumu bildirim. ;D ;D
saygılarımla.
ceyhun
baytacoglu
21-02-2011, 14:56
Sevgili Ceyhun,
Geçmiş olsun öncelikle.
Vallahi bunu nasıl becerdin anlamadım be yahu, biz de ful gaz 55 AX ile kökledik stickleri ama bir şey olmadı bereket versin.
Tabiii ki bu olmayacak anlamına gelmiyor ama sticklerin kanadını bayağı sağlam yapmışlar.
Biz stickleri esasen Murat'la birlikte kol uçuşu yapmak daha doğrusu çalışmak için almıştık o yüzden şimdilik en azından ben kendi adıma elden çıkarmayı düşünmüyorum. Bir de hem küçük olması hem de kurulumu pratik olması nedeniyle stick tak ve uçur gibi iş görüyor.
Sevgiler
Barlas.
hocam tamamen benim suçum.
2 haftadır uçağı zorluyordum ama kanatçıkları sadece yapıştırmıştım iğnelemedim. e güvende gelince uçar canııım dedim hatta sizin uyarılarınıza rağmen.
bahadır abi en az 4 kere dedi şunları iğnele diye ama olmadı yapmadım.
havada bir anda 1 i koptu diğeride servo kolundan çıkıverdi rudder ile baya bi indirdim ama son anda kale direği ve kanat uçtan darbe aldı hızlı uçucu olduğundan tamire pek yanaşmak istemiyorum. hep aklımda kırılırmı sorusu tedirgin eder.
ben bi ihtimal denedim sağolasınız sizde cevapladınız olmadı başka model artık yada bi stick daha öncekide yedek parça olur.
saygılarımla.
ceyhun
Ceyhun geçmiş olsun
Murat
baytacoglu
22-02-2011, 00:39
hocam tamamen benim suçum.
2 haftadır uçağı zorluyordum ama kanatçıkları sadece yapıştırmıştım iğnelemedim. e güvende gelince uçar canııım dedim hatta sizin uyarılarınıza rağmen.
bahadır abi en az 4 kere dedi şunları iğnele diye ama olmadı yapmadım.
havada bir anda 1 i koptu diğeride servo kolundan çıkıverdi rudder ile baya bi indirdim ama son anda kale direği ve kanat uçtan darbe aldı hızlı uçucu olduğundan tamire pek yanaşmak istemiyorum. hep aklımda kırılırmı sorusu tedirgin eder.
ben bi ihtimal denedim sağolasınız sizde cevapladınız olmadı başka model artık yada bi stick daha öncekide yedek parça olur.
saygılarımla.
ceyhun
Valla tekrar geçmiş olsun. Epoksi plastik yapıştırmıyor. O yüzden menteşeleri daha çok Cyano ile yapıştırıp iğnelemek daha garanti oluyor.
Bir nusbet bin nasihatten iyidir. Nasılsa bir daha aynı hatayı yapmazsın. Boşver tamamı 148 TL.
Canın sağolsun.
Sevgiler
Barlas.
bu konuda bi daha hata yapmam.
hayırlısı olsun.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
saygılarımla
ceyhun.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.